luni, ianuarie 28, 2008

Day 6

7.03 - Tailanda - Chiang Mai

Desi ar mai fi multe de spus despre Singapore ne-am mutat de ceva timp in Tailanda asa ca voi dedica urmatoarele randuri intamplarilor din Chiang Mai ( oras din nordul Tailandei ).

Dupa ce am strabatut o distanta aproximativ egala cu cea de la Bucuresti la Londra, conform tuturor cartilor citite despre Tailanda ne asteptam ca la aeroport sa sara pe noi o serie de serivcii mai mult sau mai putin dubioase asa cum se intampla si pe la noi prin gara de nord. Surpiza... la sosire nimeni. Si de aici suprizele vis a vis de Tailanda s-au tinut lant.

Acum dupa aproape doua zile petrecute aici pot spune ca diferentele intre Romania si Tailanda sunt foarte mici, multe dintre ele datorate diferentei de cultura.

Chiang Mai seamna izbitor cu Vama Veche numai ca este putin mai mare si are 1.6 mil de locuitori. Este aceeasi atmosfera talcioc cu muzica live cu puburi in plus sunt masajele si oamenii care iti zambesc la tot pasul si sunt gata mereu sa te ajute.

Dupa o dupamiaza obositoare in care am vazut un templu budist si cam atat am poposit la un salon de masaj de relaxare. Daca pe strada sau in orice loc poti primi un masaj la picior pentru 120bts ( 10 ron ) timp de o ora in acest salon preturile erau ceva mai mari. 600 bts ( 50 ron) pentru o ora jumatate de masaj . Este destul de greu sa descriu masajul... ce pot face este de descriu serviciile si ambientul. Dupa ce te-au spalat picioarele in apa cu trandafir, Amonporn ( maseuza ... tare nume nu ?) ne-a invitat pe niste super fotolii de piele. A urmat o ora jumatate de masaj ... la sfarsit... delir. Fetele astea chiar se pricep. A fost cel mai tare masaj ever si daca va ganditi la sex... imi pare rau sa va dezamagesc a fost un masaj de relaxare super profesionist.

Trebuie sa plec din pacate dar voi reveni peste cateva ore cu povestea excursie de azi din jungla tailandeza.

Un comentariu:

fcn61 spunea...

hei...cele cateva ore au trecut de mult! ai lasat in aer povestea cu jungla?